Eladó lakás Komárom 27 990 000 Ft

Leírás

Komárom csendes központjában szigetelt, erkélyes, kiváló állapotú tégla lakás eladó.

Engedd magadnak élvezni a felújított otthon örömét, ahelyett hogy a szakemberhiánnyal és a felújítási procedúrákkal bajlódnál!

Az ablakok már korszerű termo nyílászárók és redőnyösek is. A szobai ablakok dél felé néznek, így kimondottan világos a belső tér. A bejárati ajtó is modern, új, több ponton záródó, biztonsági ajtó.
A szobák laminált parkettások, a többi helyiség pedig esztétikus burkolatokkal, csempékkel, járólapokkal van ellátva.
Fontos szót ejteni a burkolatok ízléses színösszhangjáról, a megfelelő nagyságú helyiségekről, a jó elrendezésről, azaz a külön nyíló szobákról és a külön nyíló fürdő + wc helyiségekről , a pincében található kb. 1,5 nm-es zárható tárolóbox-ról, és nem utolsó sorban a nappaliból nyíló erkély kényelméről, ahol reggelente kávézhatsz vagy ahová mosás után teregethetsz.
A fűtés egyedi, jól szabályozható elektromos fűtőpanelekkel történik. A fűtésdíj alacsonyan tartását segítik a termo ablakok és a külső hőszigetelés.
A vételár részét képezi az konyhabútor, Eletrolux tűzhely, előszobabútor, fürdőszobabútor.

A tárasház elhelyezkedése nem is lehetne jobb, hiszen a boltok, iskolák buszmegállók, parkok, stb. gyalogos távolságra találhatók, miközben a környék igazán csendes! A lakás a 3. emeleten fekszik, fölötte már

Ha további kérdésed van, szívesen tájékoztatlak, de persze a legjobb, ha megnézzük személyesen. Mikor érsz rá? Egyeztessünk!"

Lakás részletei

Ár: 27 990 000 Ft
Méret: 51 négyzetméter
Azonosító: 11116018
Emelet: 3. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Villany
Ingatlan állapota: Kitűnő
Építési év: 21-50 éves
Elhelyezkedés: Társasház
Tulajdonviszony: Saját
Kilátás: panorámás
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Pince
  • Tároló